Analiza de risc

Evaluare de risc la securitate fizica

 • Cine are nevoie de analiza de risc la securitate fizica

  Analiza de risc la securitate fizicaConform Hotararii de Guvern 301 din 2012, toate firmele au obligatia sa-si faca analiza de risc in vederea identificarii si tratarii vulnerabilitatilor de securitate fizica.

  Cine poate sa faca evaluare de risc la securitate fizica?

  Analiza de risc se face de catre experti autorizati, denumiti evaluatori de risc la securitate fizica. Acestia au competente in evaluare riscului, dobandite prin cursuri de specializare si experienta in domeniul securitatii private. Lista evaluatorilor autorizati de este mentinuta de catre RNERSF (Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica).

  Ce presupune efectuarea unei analize de risc la securitate fizica?

  Analiza de risc pentru un obiectiv se face in baza unor documente, a unui chestionar/interviu privind activitatea firmei si masurile de securitate deja existente (daca este cazul) si, neaparat, a unei vizite la obiectivul evaluat. Aici puteti gasi o lista cu posibilele documente necesare pentru a demara procesul de efectuare a analizei de risc.

  Cum se finalizeaza analiza de risc la securitate fizica?

  Analiza de risc se incheie prin completarea unei grile de calcul a riscului si realizarea unui raport de evaluare si tratare ale riscului. In acest raport este prezentat obiectivul analizat si sunt detaliate toate rubricile din grila de calcul. De asemenea sunt stabilite masurile de securitate ce trebuie implementate in vederea incadrarii in nivelul de risc acceptabil (60%).

 • Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare sau o oferta de pret

  Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

  * Camp obligatoriu